Cíl - strategie - taktika

Registrace na akci

Tato akce je přístupná pouze členům Asociace vyjednavačů. Jste členem? Přihlaste se.
Nejste členem? Zaregistrujte se.

Asociace vyjednavačů, 28. října 377/13 (4. patro), 110 00 Praha 1
20.2.2025
Radim Pařík
19.679 Kč
Tato akce je vyprodaná. Podívejte se, jaké další akce nabízíme.
Tato akce je pouze pro členy Asociace. Pro nákup se přihlaste nebo se staňte našimi členy.

Hlavním bodem tohoto workshopu je Váš vlastní byznys.

Detailně rozebereme tvoření cílů pro vyjednávání. Vytvoříte si cílový prostor, díky kterému budete během vyjednávání mnohem flexibilnější a budete lépe odolávat tlaku a stresu. Strategicky vytvoříte alternativní scénáře, naučíte se identifikovat strategii protistrany a nebudete tak střílet naslepo. U taktik budeme klást důraz na budování vztahů a partnerství během vyjednávání. Čekají Vás minimálně 2 velmi intenzivní vyjednávací simulace, které spolu detailně rozebereme.

Prožijeme spolu více než 6 velmi intenzivních a náročných hodin, které změní váš pohled na strategii při řešení konfliktů. Po tréninku oslavíme váš úspěch na naší už legendární party!

Maximální kapacita je 30 účastníků. Neváhejte a rezervujte si své místo hned.

V ceně akce od nás dostáváte nejen ten nejlepší catering v České republice a na Slovensku, ale i náš jedinečný a limitovaný Crémant a skvělé víno. Po tréninku prosím nespěchejte, Váš úspěch společně oslavíme na naší už legendární párty.

Trenéři

Radim Pařík

Spoluautor nejnovější knihy Chrise Vosse ‘Empathetic Leadership’, která se stala za 5 dní(!) celosvětovým bestsellerem. Autor knihy 'Umění vyjednat cokoliv', která se stala za 5 týdnů nejčtenějším československým bestsellerem. Prezident Asociace vyjednavačů a zakladatel Fascinating Academy Radima Paříka

Naši účastníci říkají

Začalo to FBI Vyjednavačom, pokračovalo Rétorikou a ovplyvňovaním, a keď mi povedal "poď na Commandra, zmení Ti život", ani sekundu som neváhal. Radim je v prvom rade neskutočný profesionál, vždy pripravený odovzdať maximum a ešte kúsok navyše. Na Commandrovi sme pol roka intenzívne makali a prípravou a spoločnou prácou sme celkovo strávili stovky hodin. Nič nie zadarmo a nič nie je náhoda, úlohy prichádzali priebežne, vždy s časovým tlakom. Na konci sme písali záverečnú prácu, ktorá bola v mojom prípade rozsiahlejšia ako diplomovka a aby toho nebolo málo, na záver nás skúšala odborná komisia. Tréningy s Radimom v Asociaci vyjednavačů sú zmesou všetkých emócií, na ktoré si spomeniete a odporúčam ich každému, kto to so zlepšovaním seba samého myslí naozaj vážne.

Peter Jakab

Business Development Lead