Ovlivňování ve vyjednávání

Registrace na akci

Tato akce je přístupná pouze členům Asociace vyjednavačů. Jste členem? Přihlaste se.
Nejste členem? Zaregistrujte se.

Asociace vyjednavačů, 28. října 377/13 (4. patro), 110 00 Praha 1
30.9.2024
Adam Dolejš
14.679 Kč
Tato akce je vyprodaná. Podívejte se, jaké další akce nabízíme.
Tato akce je pouze pro členy Asociace. Pro nákup se přihlaste nebo se staňte našimi členy.

Jsou situace, kdy potřebujete, aby si protistrana vyslechla Váš pohled na věc.

Potřebujete jim něco vysvětlit a oni nenaslouchají, přitom víte, že byste tak dokázali uzavřít lepší dohodu.

Během tohoto semináře si budete budovat svou vlastní ovlivňovaní sílu. Naučíte se ovlivnit mozek protistrany a získat pro sebe nejen více času, ale i lepší výsledek tak, že i protistrana bude odcházet spokojená. Během Vašich vyjednávání rozpoznáte ovlivňovaní techniky protistrany a bude pro ni velmi těžké Vás ovlivnit v jejich prospěch. Čekají Vás minimálně 2 velmi intenzivní vyjednávací simulace, které spolu detailně rozebereme.

Maximální kapacita je 30 účastníků. Neváhejte a rezervujte si své místo hned.

V ceně akce od nás dostáváte nejen ten nejlepší catering v České republice a na Slovensku, ale i náš jedinečný a limitovaný Crémant a skvělé víno. Po tréninku prosím nespěchejte, Váš úspěch společně oslavíme na naší už legendární párty.

Trenéři

Adam Dolejš

CEO Asociace vyjednavačů s pobočkami v Bostonu, Londýně, Hong Kongu, v Praze a v Bratislavě. Pracuji ve Fascinating Academy jako trenér vyjednávání a profesionální vyjednavač, kde doprovázím manažery z České republiky i zahraničí při těžkých vyjednáváních

Naši účastníci říkají

Adam je živoucím důkazem toho, že když něco opravdu chcete, neexistují pro vás žádné hranice. Kromě toho, že je neskutečný profesionál a ve svém oboru je špičkou a kromě toho, že neskutečně tvrdě maká na tom, aby byl ještě lepší....kromě toho všeho dokáže své znalosti předávat dál. Jako lektor je Adam člověk, který vám neodpustí sebemenší chybu, kritiku vám dá nemilosrdnou... a s tak odzbrojujícím úsměvem, že z ní budete šťastní jak štěně.

A stejně tak vás upřímnými pochvalami dokáže hnát až daleko za hranice vaší komfortní zóny a dostat z vás výkon, z jakého budete úplně paf.

Adame, smekám před Tebou, děkuji za báječné dva dny a těším se na třetí.

Jana Klabanová

Interim CFO